Nu exista produse in cos Vezi cosul Intra in cont

Acasa  |  Oferte speciale  |  Noutati  |  Reumpleri  |  Suport  |  Cum cumpar?  |  Contact
Selectati limba:

Modalitati de plata

Modalitati de plata

Plata in numerar

Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor de la unul din sediile Producton. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Pentru plata in numerar, nu se percepe taxa de ramburs.

Plata folosind cardul la ridicarea produselor de la unul din magazinele noastre

La ridicarea produselor de la unul din magazinele Producton, se poate plati cu card bancar emis sub sigla Visa si MasterCard (inclusiv Maestro) prin intermediul terminalului POS existent.

Atentie!
In cazul in care cardul nu are activata optiunea de introducere a codului PIN in momentul platii, este necesar ca persoana care efectueaza plata sa fie posesorul cardului si sa se legitimeze cu actul de identitate. Se va verifica semnatura, care trebuie sa corespunda cu cea de pe card si cu cea de pe actul de identitate.

Plata cu cardul online

carduriPuteti efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron), MASTERCARD si Maestro.

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

PayUPentru asigurarea securitatii tranzactiilor, Producton.ro foloseste ePayment prin PayU.

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi).
Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.
Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele ePayment.
Producton.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Plata cu cardul in Rate

BRD Finance
Aveti posibilitatea sa achizitionati produse si cu plata in rate. Serviciul este oferit de PayU.

- BRD Finance: Trebuie sa aveti un card de credit BRD Finance de la BRD. Se pot selecta 1, 3, 6 sau 12 rate cu 0% dobanda.

- Star BTStar BT: Trebuie sa aveti un card de credit Star BT de la Banca Transilvania. Se pot selecta de la 2 la 12 rate cu 0% dobanda.

In cosul de cumparaturi, la “Alege una din modalitatile de plata” se selecteaza modalitatea de plata dorita. Dupa apasarea butonului “Trimite Comanda” vei fi redirectat catre platforma PayU, unde in mai multi pasi se vor introduce datete cardului si se va putea selecta si numarul de rate.

Ordin de plata

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de Producton, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari.

Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii, in contul de mai jos, a proformei emise.
Nume firma: SC PRODUCTON SRL
Cont lei: IBAN RO45BRDE445SV23045484450 – BRD Bucuresti
Cod unic inregistrare: 4528050